News Archive

Win een droomreis naar het westen van Ierland

Ryanair McWilliam Park Hotel The beautiful West of Ireland
Ireland West Airport Knock

 

Win een droomreis naar het westen van Ierland

 

Vanaf april verzorgt Ryanair twee keer per week retourvluchten van Eindhoven Airport naar Ireland West Airport Knock. Wil jij het prachtige westen van Ierland ontdekken, dan is dit je kans. Doe mee met onze prijsvraag en wie weet win jij een droomreis naar het westen van Ierland.

 

Prijsvraag:
Ireland West Airport Knock, McWilliam Park Hotel en Ryanair bieden jou nu een unieke kans: een droomreis voor twee personen naar het westen van Ierland. Deze droomreis omvat twee retourtickets van Eindhoven naar Ireland West Airport Knock met Ryanair en drie nachten verblijf in het luxe 4-sterren McWilliam Park Hotel, inclusief ontbijt. Natuurlijk verzorgen we ook het vervoer van en naar de luchthaven vanaf het hotel.

 

In praktisch 1,5 uur vliegen sta je op Ireland West Airport Knock in county Mayo en binnen een uur kun je genieten van adembenemend uitzicht over de Atlantische Oceaan. Laat je betoveren door de landschappen en eilanden, de dorpjes en steden, de natuur en de gezellige pubs aan de Ierse westkust. Dit wordt de reis van je leven! Wil je meer weten over het westen van Ierland, kijk dan op www.ierland.nl.

 

Overnachten in stijl
Op 25 minuten rijden van Ireland West Airport Knock ligt de perfecte basis voor jouw droomreis: het luxe 4-sterren McWilliam Park Hotel. Overnacht in stijl in één van de sfeervolle ensuite kamers en laat je verwennen. Of je nu komt om te ontspannen of juist voor een actieve vakantie: dit hotel biedt je alle mogelijkheden. Van schoonheidssalon, fitnessruimte, zwembad en jacuzzi tot outdoor faciliteiten, restaurant en bar. Kijk voor meer informatie op www.mcwilliampark.ie.

 

Vliegen naar het westen van Ierland
Vanaf 1 april 2014 vliegt Ryanair wekelijks op dinsdag en zaterdag van Eindhoven naar Ireland West Airport Knock. Wil jij naar het westen van Ierland? Boek nu je vliegtickets op www.ryanair.com/ie/cheap-flights/knock-to-eindhoven.

 

Doe mee! Beantwoord de onderstaande vraag en vul je gegevens in: